Website promotie

Dutch Leader:

Verdiensten: Dutch leader heeft meerdere mogelijkheden om je website te promoten:

  1. BanEx: De BanEx is een systeem waarbij banners uitgewisseld worden tussen de websites van leden van Dutch Leader. De leden plaatsen een stukje HTML code op hun website waardoor er een banner op hun site geplaatst wordt. Hoe meer banners jij op je website toont hoe vaker jouw banner op andere websites komt te staan. Zodra iemand op je banner klikt krijg je meteen weer een bezoeker. Voor iedere 4 banners die jij op je website toont wordt jouw banner 3 keer op websites van andere leden getoond.
  2. StartEx: In de StartEx krijg je heel veel bezoekers als je zelf ook websites van de leden van Dutch Leader bezoekt. Het werkt erg eenvoudig onder het motto: “Als jij mijn website bezoekt dan bezoek ik die van jou!”. Voor iedere 5 websites die jij bezoekt krijg je 4 bezoekers op je eigen website.
  3. Traffic Bar: De TrafficBar is een programma die boven je andere windows programma’s komt te staan. In dit programma worden banners van andere leden getoond en andere leden zullen jouw banner hierin zien. Iedere keer als je de TrafficBar aan hebt staan wordt er iedere 30 seconden een nieuwe banner getoond. Voor iedere banner die je ziet krijg je 0.75 Credit. Voor iedere hele Credit die jij verdient zorgen wij ervoor dat iemand anders jouw banner in de TrafficBar te zien krijgt.
  4. Top 5: Je kunt gratis voor maar 5 punten je website plaatsen in de Top 5 (die staat rechtsboven aan de Dutch Leader site).
  5. Uitnodigingen: Je kunt andere leden uitnodigen om jouw website te bezoeken. Je kunt ook uitnodigingen van andere leden accepteren. Voor iedere uitnodiging die je accepteert krijg je 8 Credits. Het kost je 10 credits om 1 uitnodiging te versturen.

Referral niveaus: 3
Referral verdiensten: 10%
Cijfer: 7,5
Commentaar: Veel mogelijkheden om je website te promoten, waardoor je website veel naamsbekendheid krijgt!

Klik hier om je aan te melden bij Dutch Leader